MELİKGAZİ KAYMAKAMIMIZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

Melikgazi Kaymakamımız Sayın Bülent KARACAN okulumuzu ziyaret ettiler.

26.02.2024 98

Kariyer planlama çalışması doğrultusunda 12. sınıf öğrencilerimizle buluşan Melikgazi Kaymakamımız Sayın Bülent KARACAN öğrencilik yıllarını anlattı. Öğrencilerimize amaçlarına ulaşmak konusunda ise gayret, sabır ve planlı çalışma ile amaçlarına ulaşabileceklerini vurgulayarak tecrübelerini aktardı.

Sayın Kaymakamımızı pür dikkat dinleyen öğrencilerimizin, bu anlamlı söyleşiden sonra motivasyonları bir kat daha artmıştır. Daha sonra öğretmenlerimizle de görüşen kaymakamımız onlarla hasbihal ederek okulumuzdan ayrılmışlardır. Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri için önemli bir değer katan bu ziyaretlerinden dolayı Melikgazi Kaymakamımız Sayın Bülent KARACAN'a ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyoruz.

26-02-202426-02-202426-02-202426-02-2024