Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum / 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum

1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası

12.10.2023 143

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum (ÇEDES) kapsamında Ekim Ayı Değeri olarak belirlenen EDEP-SAYGI-NEZAKET kavramları doğrultusunda ve 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftasının etkinliği içerisinde okulumuza en yakın cami olan Hisarcık Cami ve Din görevlisi Mehmet Usta ÇEDES Kulüp öğrencilerimiz tarafından ziyaret edildi. Hisarcık cami imamı ile hasbihal eden öğrencilerimiz camiler ve din görevlileri haftasının anlam ve önemini idrak ettiler. Öğrencilerimize bilgiler veren ve ikramda bulunan Hisarcık Cami imamı Mehmet Ustaya teşekkür ederiz.

12-10-202312-10-2023